Regn ute, regn inne, regn i sinne

Det har nu regnat oavbrutet sedan jag kom hem från peters landställe i torsdags. Det gör i och för sig inte så mycket då jag har kunnat ägna mig åt Nintendo wii, tv-tittande och läsande utan att få dåligt samvete av att inte vara ute i det fina vädret.

Igår var nog den första gången på 13 år som jag inte var inne på internet, på över ett dygn, när jag hade möjlighet till det. Annars så har detta bara hänt när jag varit fysisk förhindrad, som resor till diverse orter. Jag startade inte ens datorn och jag vet inte hur detta bör tolkas.

I övrigt så dog microvågsugnen idag. Den har upphört fungera. Jag tror att den har överlevt närmare 8 år. Det besvärliga blir att ha råd med en ny nu när vi ska flytta och lever snävt ekonomiskt sett. Man får kanske gå tillbaks till 80-talet och värma med ugn?

Vad har mer gått sönder? Jo, mitt grafikkort till den stationära datorn. Jaha, det är ju också pissdyrt. Särskilt med tanke på att jag har en dell-dator och minneskortet förmodligen inte går att få loss och byta ut. Så det blir till att köpa en ny stationär dator.

Om jag inte hade ekonomisk stress hittills så har den definitivt börjat omfamna mig nu.

Sommar sommar sommar

Äkta svensk sommar med regn har vi idag. Temperaturen är en sväng över fryspunkten.

Men låt inte detta hindra oss! Snart drar vi ut på Peters landställe för bad (?), grillning och öl-drickning. Vi är ett gäng på 12 muntra individer, det s.k. 'kryssnings-gänget' minus en kille, plus två tjejer. Det här kan bli helt galet och underbart skoj!

Sommarlov

Det är mycket som händer nu när sommaren har börjat. Tiden rinner iväg och man glömmer helt bort det här med att blogga.

I helgen var jag på en studentmottagning, Anders som nu har tagit studenten. Herregud vad tiden går fort, det var sex år sedan jag åkte flaket med Ka. Mycket som har hänt under dessa år.
På lördagen firades lilla Elin i förväg, hon fyller 20 år imorgon. Det är också galet! Vi gick ut på KGB efteråt och jag tyckte det var trevligt, men stämningen kom inte riktigt igång så det blev lamt till slut. Men jag älskar den ryska musiken. En annan intressant sak var att en tjej jag lärde känna under Danderyds OS 1994 (?) jobbar som bartender där.

Annars så håller jag på med mina två sommarkurser. Den ena, ´Miljövetenskap. Fysiken med tillämpningar´blev jag klar med idag och fick ett A! Jag har känslan att kursen var lite väl basic med tanke på hur mycket fysik och miljö jag har läst, men det gör inte mig så mycket. Den andra kursen, 'Sidenvägarna' är det några föreläsningar kvar i och sedan en tenta den 24 juni.

Största problemet just nu är nog träningsvärken man får av att spela Nintendo wii hela dagarna. Får bli bättre väder så jag kan ligga ute på Gärdet och läsa, då slipper jag få ont.